My personal hero

By Robin Bakker

We Are Bold staat ergens voor, waarvoor leggen we je graag in deze website uit maar beter nog nodig ons eens uit om te praten over wat wij doen, wat we met jou samen willen en kunnen bereiken en waarom we het doen. Maar uit het niets een afspraak creëren is best lastig. Waarom zou je ons nu meteen gaan bellen, waarom zou je nu Bold moeten worden?

Je kent ons niet en een site kan veel bereiken maar waar komen al die ideeën nu precies vandaan, hoe zijn wij gevormd? Wie zijn wij?

Wow das best lastig om uit te leggen in een stukje tekst. Als team doen we ons best je te laten ervaren waar We Are bold voor staat en wat we doen. Ik vind het zelf belangrijk dat je ook weet wie ik ben. Bij We Are Bold heb ik companen gevonden die ik zie als creatieve geestverwanten, ,mensen met passie, mensen met visie, mensen met lef! In mijn aankomende blogs ga ik je proberen uit te leggen wie ik ben, waarom ik ben zoals ik ben en waarom ik voor jou en je bedrijf een waardevolle toevoeging kan zijn.

My anti-slogan: “George be careful”

Een onmisbaar deel van mijn vorming is het deel dat “George Lois” heet. Een man die ik graag bij We Are Bold zou verwelkomen, en man die in zijn tijd maar ook nu nog controversieel was. Een man die model stond voor Draper uit de serie “Mad Men” een man naar mijn hart. Er zijn talloze filmpjes van deze meneer te vinden op youtube. Dit is er een die ik je niet wil ontzeggen.

Deze man zorgt er nog elke dag voor dat ik wil doen wat ik doe.